/wp-upload-7039/images_Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile-1.jpg /Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile_picture-7039/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-7039/images_Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile-2.jpg /Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile_picture-7039/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-7039/images_Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile-3.jpg /Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile_picture-7039/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-7039/images_Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile-4.jpg /Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile_picture-7039/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-7039/images_Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile-5.jpg /Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile_picture-7039/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-7039/images_Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile-6.jpg /Far-auto-cleaner-100ml-far-restaurare-pentru-lentile_picture-7039/pic_6.jpeg 5

Far auto Cleaner 100ml Far Restaurare Pentru Lentile de Restaurare a dispersorului Farului Restore Curat Pentru Motociclete, Autoturisme Suv-uri RVst

Spălătorie Auto Și Întreținere
40.20lei 80.44lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1. Economisiți Timp: Restaurare faruri strălucire, cu Far de Masina Cleaner Spray.Nu laborios de lustruire este necesar, pur și simplu ștergeți și strălucire.Efort de a aduce înapoi luciul de faruri si salva timp prețios.

2. Proteja Lumini Auto: Aceasta masina faruri cleaner spray poate repara oxidat și îngălbenirea faruri, prelungi durata de viață a lămpilor, și formează un strat protector împotriva razelor UV și murdărie.

3. Diverse Aplicatii: Acest puternic soluție funcționează întreb pe îngălbenite, ceață, sau zgâriat lămpi de automobile, camioane, Suv-uri și motociclete, oferind o îmbunătățire semnificativă în claritate.

4. În condiții de siguranță pentru a Utiliza: Cu Far de Masina Cleaner Spray, puteți utiliza în condiții de siguranță, fără a provoca prejudicii mâinile sau vehicul.Se indeparteaza rapid mizeria, murdaria din faruri, ceea ce le face clare și luminoase din nou.

5. Ușor pentru Utilizatori: Înfrumuseța masina faruri cu ușurință cu Mașina noastră Faruri Cleaner Spray.Nici instrumente profesionale necesare; complet cu doar patru pași simpli.Bucurați-vă de o experiență hassle-free și pentru a transforma masina ta e lumina efort în câteva minute.

Descriere:

Revigora masina ta faruri cu nostru de ușor de utilizat Mașină Far Restaurare Spray.Doar șterge și strălucire pentru a restabili claritatea și luminozitatea instantaneu.Se formează un strat protector care este eficace pentru diferite grade de deteriorare a lămpilor.Sigur de a utiliza, nu va doare mana.Perfect pentru orice proprietar de masina, noastre de restaurare spray este user-friendly si minuni!

Caietul de sarcini:

1. Numele: Far Auto Curat

2. Status: lactee

3. Conținut Net: 100ml

4. Funcția: Renovare și reparații de faruri

Lista De Ambalare:

1* Faruri Masina Curat

Sku: t7039


  • Articol Greutate: 150g
  • Caracteristici Speciale: Restaurare pentru Lentile de Restaurare
  • Origine: China Continentală
  • Numele Modelului: Far Auto Curat

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți