/wp-upload-7227/images_Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură-1.jpg /Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură_picture-7227/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-7227/images_Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură-2.jpg /Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură_picture-7227/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-7227/images_Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură-3.jpg /Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură_picture-7227/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-7227/images_Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură-4.jpg /Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură_picture-7227/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-7227/images_Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură-5.jpg /Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură_picture-7227/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-7227/images_Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură-6.jpg /Diamant-trasare-pen-carbură-de-tungsten-sfat-carbură_picture-7227/pic_6.jpeg 5

Diamant Trasare Pen Carbură De Tungsten Sfat Carbură De Gravură Pen Carbură De Tungsten Peniță De Stilou Stylus Pentru Sticla Ceramica Metal Instrumentt

Scule De Mână
23.40lei 34.95lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Nou și de înaltă calitate!

Descriere:

1. Magnetic puternic de adsorbție funcția: magnetic puternic trasare pen Diamant trasare pen a magnetic puternic de adsorbție de funcție, care poate fi ușor absorbit pe orice obiect de fier, făcându-l mult mai convenabil de a folosi atunci când marcarea și gravarea.

2. King Kong piatra litere: utilizarea de înaltă duritate King Kong Piatră ca litere de cap, se poate face cu ușurință cu diverse materiale de duritate la litere, clare și de durată litere.

3. Ușor de transportat: produsul este mic și ușor în design, nu ocupă spațiu sau de a afecta realizarea, și pot fi realizate cu tine atunci când se lucrează în aer liber sau la distanță.

4. Aplicarea pe scară largă: această trasare pen poate nu numai marca de metal materiale, dar, de asemenea, potrivite pentru litere placi ceramice, sticlă, piatră, lemn și alte materiale, cu o gamă largă de scenarii de aplicare.

Caracteristică:

*Sticla trasorul de caracteristici durabile de carbură de wolfram, corp din aluminiu făcându-l funcționează fără efort pe hard materiale, inclusiv oțel călit, oțel inoxidabil, ceramică și sticlă.

*În carbură de wolfram este mai durabil decât altele, nu este ușor să renunțe.

*Magnet pe această gravură instrument preia piese de mici dimensiuni si preia din oțel chips-uri la greu-la-ajunge la locurile.

*Confort la Utilizare: la Îndemână, stil stilou cu design convenabil clip de buzunar, Striate mâner din aluminiu oferă un control maxim și confort.

*Ușor pentru a Stoca: Fiecare Gravură pix vine cu un chuck pentru inversarea carbură de tungsten punct, atunci când nu este în uz.

Material: Metal

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: imaginea de Referință

Pachetul include: 1 buc

Notă:

1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 1-3mm.

2. Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Sku: t7227


  • Tip: Daltă De Sculptură
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: HELTC

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți