/wp-upload-7592/images_Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon-1.jpg /Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon_picture-7592/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-7592/images_Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon-2.jpg /Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon_picture-7592/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-7592/images_Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon-3.jpg /Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon_picture-7592/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-7592/images_Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon-4.jpg /Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon_picture-7592/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-7592/images_Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon-5.jpg /Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon_picture-7592/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-7592/images_Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon-6.jpg /Carburator-kit-de-curățare-19pcs-carburator-de-carbon_picture-7592/pic_6.jpeg 5

Carburator Kit de Curățare 19pcs Carburator de Carbon Murdărie Jet Cleaner Elimina Practic Carb Cleaner Global Lanterna Sfat Curat pentru Atv-urit

Spălătorie Auto Și Întreținere
34.81lei 69.67lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1. Instant Fix: Elimina nevăzut obstacole care împiedică performanța motorului cu carburator kit de curățare.Reveni carburator pentru condiții de top cu ușurință și fără a murdări mâinile.Blocaje clar hassle-free cu duza de pulverizare.

2. În condiții de siguranță Material: Fabricat cu o excelentă din oțel inoxidabil, acest carburator kit de curățare are o mare elasticitate, asigurându-se că rămâne non-deformabil, chiar și după utilizarea constantă.Materialul este anti-rugina proprietăți asigura longevitate si performanta optima, făcându-l un must-have instrument pentru motor de curățare.

3. Bine organizat spirală peri: Cu nici un păr care se încadrează în afara noastră carburator kit de curățare oferă clară și aprofundată de curățare.Sa spirală peri ține strâns și nu va cădea în timpul procesului.Se poate pătrunde cu succes și de a curăța interiorul.

4. Performanță îmbunătățită: Realizarea maximă a motorului cu carburator kit de curățare.Utilizați-l de mai multe ori pentru a curata diverse carburator modele și dimensiuni.Urmați instrucțiunile simple pentru curățare eficientă și de a salva timp și bani.

5. Compatibilitate universală: Acest carburator kit de curățare este potrivit pentru toate masinile, motocicletele, spray, Atv-uri, mașini de sudură, echipamente de gazon și multe alte sporturi de putere carburatoare.Dacă aveți nevoie pentru a curăța o mică sau mare, carburator, acest kit te-a acoperit.

Descriere:

Ține-ți aerograf spumante curat, cu nostru de ușor de utilizat kit de curățare.Nu este nevoie să-ți murdărești mâinile datorită anti-rugină și non-deformare design.Spirala peri ține strâns, pentru a face eficientă și curățare de fiecare dată.Potrivit pentru toate masinile, motocicletele, spray, Atv-uri, și poate curata carburatorul de mai multe ori.

Caietul de sarcini:

1. Tip De Element: Kit De Curățare Carburator

2 .Tip: Instrument De Curățare

3 .Produs material: din oțel inoxidabil 304

Pachet de listă:

Carburator Kit De Curățare*19

Sku: t7592


  • Articol Greutate: 120g
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Bureți, Haine & Perii
  • Lățime Produs: 15cm
  • Element De Lungime: 15cm
  • Înălțime Element: 3cm
  • Tip De Material: 304 din oțel inoxidabil

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți