/wp-upload-7874/images_Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non-1.jpg /Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non_picture-7874/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-7874/images_Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non-2.jpg /Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non_picture-7874/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-7874/images_Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non-3.jpg /Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non_picture-7874/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-7874/images_Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non-4.jpg /Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non_picture-7874/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-7874/images_Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non-5.jpg /Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non_picture-7874/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-7874/images_Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non-6.jpg /Scurgere-în-podea-conector-adaptor-durabil-și-non_picture-7874/pic_6.jpeg 5

Scurgere În Podea Conector Adaptor Durabil Și Non-Alunecare De Trei Burlan Interfață Mașină De Spălat Țeavă De Scurgere De Scurgere De Podea Conectort

Mărfuri De Uz Casnic
48.66lei 97.32lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere:

Scurgere în podea conector adaptor este fabricat din silicon de înaltă calitate material, care nu este ușor să se deformeze prin extrudare și are un bun efect de etanșare și elasticitate.Acesta poate fi folosit cu sifoane de pardoseală în dușuri și subsoluri pentru a opri în mod eficient de retenție și mirosurilor din canalizare.

Caietul de sarcini:

Numele: Conducta De Scurgere De Scurgere De Podea Conector

Material: ABS+Silicon

Tip: masina de spalat țeavă de scurgere de Culoare: Argint

Aplicabile faptei: masina de spalat, chiuveta, scurgere de podea, etc.

Domeniul de aplicare: pentru podea scurgere cu diametrul interior dimensiunea a 33-47mm/1.3-1.9 și țevi din PVC cu diametrul exterior dimensiunea de 40mm/1.6 și 50mm/2in

Lista De Ambalare:

1*scurgere de podea conector

sau

1*scurgere de podea conector

1*accesoriu geanta (foto)

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Special Concepute Scurgere Sigilii: țeavă de Scurgere adaptor este dedicat pardoseală accesorii pentru masina de spalat canalizare pentru a preveni canalizare mirosurile de la intrarea casa ta.

2.Reduce Canalizare Mirosuri: de Scurgere disconector poate reduce canalizare mirosuri în locația dumneavoastră.Acesta poate fi folosit pentru feluri de mâncare, bazine, mop piscine, mașină de spălat canalizare, etc.

3.Convenabil pentru Tine: puteți conecta nostru pardoseală conector pentru a bazinului și o mașină de spălat în același timp, pentru a asigura dublu drenaj de pe teren.Este convenabil pentru tine.

4.Mai stricte de Etanșare: ca urmare a utilizării de un multi-strat de etanșare cerc, etajul nostru de scurgere conector adaptor are mai stricte de etanșare.Este non-alunecare, anti-vărsare, și anti-miros.

5.Utilizări Multiple: țeavă de Scurgere de scurgere de podea conectorul este potrivit pentru utilizarea cu sifoane de pardoseală în dușuri și subsoluri, astfel încât este utilizat pe scară largă.Îl puteți folosi pentru a opri refluxul și mirosurilor din canalizare.

Sku: t7874


  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți