/wp-upload-8018/images_Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat-1.jpg /Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat_picture-8018/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-8018/images_Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat-2.jpg /Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat_picture-8018/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-8018/images_Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat-3.jpg /Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat_picture-8018/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-8018/images_Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat-4.jpg /Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat_picture-8018/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-8018/images_Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat-5.jpg /Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat_picture-8018/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-8018/images_Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat-6.jpg /Mașină-de-spălat-vase-curate-și-deodorant-curat_picture-8018/pic_6.jpeg 5

Mașină de spălat vase Curate și Deodorant Curat masina de spalat Vase Tablete Ulei Puternic de indepartare a Petelor Mașină de Spălat Detartrant livrările de curățaret

Mărfuri De Uz Casnic
19.83lei 39.65lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1. Compatibilitate largă: Curat masina de spalat Vase este complet compatibil cu toate mașinile de spălat vase și poate de temeinic și profund curățați toate suprafețele interioare, inclusiv din oțel inoxidabil, mașină de spălat vase tambur de oțel și mașini ABS părți, inclusiv pompa de apa, filtru, și de conducte.

2. Puternic de curățare: masina de spalat Vase tablete au un vârf de oxigen activ formulă care scapa de toate înrădăcinat murdărie, grăsime, la scară, și noroi, în timp ce, de asemenea, ajuta la desfundarea aspersoare și conducte interne, ceea ce face aparatul apar de brand nou, o dată mai mult.

3. Design curat: Nu numai Curat masina de spalat Vase si Deodorant miros proaspăt, dar, de asemenea, curata la masina de spalat vase eficient, permițându-vă să știi masina ta este super curat și gata de utilizare.

4. Elimina Petele: mașina de spălat vase curate și deodorant scapa de mirosuri, scapa de pete, și de a face masina de spalat vase uite imaculat și miros minunat.

5. Ajutor bucatarie: masina de spalat Vase Curate Tablete ține-ți mașină de spălat vase curate și sunt de mare ajutor în bucătărie.Mașină de spălat vase decalcifiere tablete vin în pachete de 24 și ultima până la 12 luni.

Descriere:

Mașină de spălat vase Tablete cu avansate de oxigen activ formula elimină toate adânc înrădăcinate murdărie, noroi, grăsime și la scară, și ajută la desfundarea aspersoarele interne și țevi, lăsând mașina dvs. aratand ca nou.Curat masina de spalat vase complet adânc curăță toate suprafețele interioare, inox masina de spalat vase tambur de oțel și mașini ABS, piese, pompa de apa, filtru și țevi, pe deplin compatibil cu toate mașinile de spălat vase.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Curat Masina De Spalat Vase Tablete

2. Dimensiune: aproximativ 3*7.5*10 cm/1.18*2.95*3.94 în

Lista de ambalare:

24buc*mașină de spălat Vase Tablete

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Sku: t8018


  • Origine: China Continentală
  • Element De Formular: tableta

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți