/wp-upload-9606/images_Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de-1.jpg /Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de_picture-9606/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-9606/images_Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de-2.jpg /Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de_picture-9606/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-9606/images_Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de-3.jpg /Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de_picture-9606/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-9606/images_Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de-4.jpg /Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de_picture-9606/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-9606/images_Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de-5.jpg /Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de_picture-9606/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-9606/images_Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de-6.jpg /Burghiu-electric-placa-de-tăiere-foaie-de-metal-de_picture-9606/pic_6.jpeg 5

Burghiu Electric Placa De Tăiere Foaie De Metal De Tăiere Instrument Gratuit Instrument De Tăiere Nibbler Foaie De Metal Taie Placa Pumn Foarfece Dropshippingt

Scule De Mână
37.48lei 60.11lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Descriere: 【Mare de Tăiere Eficientă】Acest burghiu electric forfecare masina este de primă de metal, care este ușor să taie diferite materiale, cum ar fi oțel și aluminiu.Acesta oferă acces rapid și puternic de tăiere, pentru a îmbunătăți eficiența și de a salva timp și energie. 【Confortabil pentru Prindere】Acest instrument de tăiere adoptă un design ergonomic, confortabil pentru prindere și convenabil pentru mâinile tale și mai puțin oboseala.Se poate tăia la diferite unghiuri și direcții, ajută utilizatorii să lucreze în diferite poziții și unghiuri. 【Ușor de instalat】Acest produs este ușor pentru a converti de foraj într-o forfecare.Forfecare fixare se fixează în mandrină de găurit, oferind stabilitate si confort.Nu este nevoie de instrumente suplimentare sau abilități.Are dimensiuni mici și ușor pentru a stoca.Puteți pune-l în caseta de instrumente sau în geantă, apoi folosiți-l oricând și oriunde. 【Potrivit pentru Tăierea Diferitelor Metal】Nostru burghiu electric placa de tăiere este echipat cu o mare duritate capul de tăiere, potrivit pentru tăiere plăci de fier (0.2-1 mm), plăci albe (0.3-1 mm), plăci de oțel (0.2-0.8 mm), plăci de cupru (0.3-1.2 mm) și placa de aluminiu (0.3-1.2 mm). 【Pe scară largă Utilizează】Acest produs este potrivit pentru tăiere metal plat de până la 1mm gros, potrivit pentru proiecte DIY, reparații acasă și profesionale metal sarcini de lucru.Notă: nu este potrivit pentru tăierea suduri, suprafețe, forme speciale, îmbinările sudate sau non-materiale metalice.

Probleme au nevoie de atenție: 1. Nu este potrivit pentru tăierea suduri, suprafețe, forme speciale, îmbinările sudate sau non-materiale metalice. 2. Este recomandat să taie tablă foaie dintr-0,8 mm/0.031 inch. 3. Strângeți șuruburile de fixare în timpul instalării pentru a evita pierderea controlului asupra direcției în timpul forfecare. 4. Atunci când funcționează, pentru a regla unghiul de tăiere.Acesta este cel mai bun pentru cutter-ului pentru a forma un unghi mai mare de 80° cu placa de metal.Dacă unghiul este prea plat, aceasta va afecta tăiere efect. 5. Viteza ar trebui să fie mai lent, pentru că după ce unelte sunt blocate, viteza este prea repede, și nu va fi alunecarea pe loc. 6. Principiul de lucru a plăcii de forfecare este de a sparge placa de metal de rulare de viteze.

Caietul de sarcini: Denumire Produs: Burghiu Electric Masina de Forfecare Material: Metal Caracteristici: rezistenta la uzura, lamă ascuțită, înaltă eficiență Utilizări: Utilizat pentru tăiere plăci de metal sub 0.8 mm, model Universal: potrivit pentru comune, burghie de mână, litiu masini de gaurit electrice, cu impact masini de gaurit, etc. pe piață, și este utilizat pe scară mai largă.Este recomandat să utilizați 24V si mai sus electric burghiu de mână.

Pachetul include: 1 x Burghiu Electric Masina de Forfecare 1×Link-ul de 1×Catarama

Notă : 1. Vă rugăm să permiteți ușoară dimens eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere ! 2. Din cauza monitoare diferite și diferite de iluminare, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Sku: t9606


  • Numărul De Model: Burghiu Electric Placa De Tăiere
  • Nume De Brand: isfriday
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Origine: China Continentală
  • Cerere: Forfecare
  • Material: Aliaj

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți