/wp-upload-1284/images_8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și-1.jpg /8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și_picture-1284/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1284/images_8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și-2.jpg /8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și_picture-1284/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1284/images_8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și-3.jpg /8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și_picture-1284/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1284/images_8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și-4.jpg /8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și_picture-1284/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1284/images_8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și-5.jpg /8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și_picture-1284/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1284/images_8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și-6.jpg /8pcs-conuri-de-pin-inele-pentru-șervețele-berry-și_picture-1284/pic_6.jpeg 5

8Pcs Conuri de Pin Inele pentru Șervețele Berry și Ace de Pin Crăciun Inele pentru Șervețele Suport pentru Vacanță Petrecere de Nunta Masă Decort

Home & Garden
82.07lei 136.75lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Brand:Dvianna

【Numele】:Crăciun Inele Pentru Șervețele

【Culoare】:Cum arată

【De Material】:Aceste suporturi pentru șervețele sunt Realizate din metal durabil, Robust, de calitate și manopera rafinat.

【】 Dimensiune:Inel:4.0 cm/1.57 în

【Conținutul pachetului】:8Pcs/Set

【Multifuncțional Șervețel Catarame】: aplicate pe scară Largă în Aniversare de Nunta, Cină la lumina Lumânărilor, Crăciun, Anul Nou, Aniversare, Sarbatori, zi de Naștere,Banchet, Petrecere de Seara Decor de Masă și orice evenimente speciale, cadou Ideal pentru Ziua mamei, Ziua tatălui, Ziua indragostitilor, Cadou de casă nouă Da.etc.

【Sfaturi cald】:Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau aveți orice întrebări, puteți să ne contactați și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Produs Arată

【 Client întrebări și răspunsuri 】

Întrebare:Cât timp ia să livreze?

Răspuns:Noi suntem sursa producător de inele pentru șervețele și, practic, să le stocheze și de a asigura livrarea în termen de 48 de ore de la plată, cu excepția personalizate modele.

Întrebare:Este un inel de durabil?

Răspuns:cele Mai multe dintre noastre de inele pentru servetele sunt confectionate din aliaj sau metal, robust, de calitate și manopera rafinat, durabil și reutilizabile.

Intrebare:Ce dimensiune șervet de pânză se potrivește aceste inele pentru servetele cel mai bun?

Răspuns:Noastre de inele pentru servetele sunt practic 4.0 cm/1.57 inch în diametru și sunt potrivite pentru cele mai multe si diverse texturi de servetele

Întrebare:Pot să-l spele cu apă atunci când este murdar?

Răspuns:nu este ușor pentru a obține murdar, și nu trebuie să fie curățate frecvent.Atunci când acesta devine murdar, trebuie doar să utilizați un prosop uscat sau o cârpă umedă pentru a șterge-l ușor.

Întrebare:Cum sunt produsele ambalate?

Răspuns:Una bucată un sac de OPP, apoi împărțite în caietul de sarcini diferite, într-un mare sac de OPP, și în cele din urmă înfășurat în folie cu bule într-o cutie.

Sku: t1284


  • Material: Lemn
  • Caracteristică: Eco-Friendly, Aprovizionat
  • Utilizarea ocazie: Îl puteți folosi pentru masa de ziua Recunoștinței, De crăciun, Zile de naștere, Nunta, părțile, Sărbători, Gradații, Eveniment Special, BANCHET, Decoratiuni etc.
  • Pachet: 12buc/set
  • greutate: 9-19g/Pcs
  • Numărul De Model: HWC51
  • Decor De Masă & Accesorii Tip: Inele Pentru Servetele
  • Nume De Brand: Dvianna
  • Forma: Ca Imagine
  • Culoare: Pot fi personalizate
  • Origine: China Continentală

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți