/wp-upload-1583/images_Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit-1.jpg /Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit_picture-1583/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-1583/images_Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit-2.jpg /Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit_picture-1583/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-1583/images_Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit-3.jpg /Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit_picture-1583/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-1583/images_Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit-4.jpg /Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit_picture-1583/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-1583/images_Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit-5.jpg /Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit_picture-1583/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-1583/images_Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit-6.jpg /Electric-cameră-dublă-elice-planor-diy-model-de-kit_picture-1583/pic_6.jpeg 5

Electric cameră Dublă Elice Planor DIY Model de Kit de Jucării pentru Băieți Știință Copii Creative Fizica Jucării lucrate Manual din Lemn de Model de Plastict

Constructii Si De Constructii Jucarii
26.98lei 36.49lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Vă rugăm să rețineți:

1. Acesta este un memento cald.Dacă utilizați Temalaromana.ro Aplicații pentru a plasa o comanda, veți găsi că prețul este mult mai ieftin decât un PC, și puteți salva o mulțime de timp de plată.Și puteți adăuga magazinul nostru la magazinul tau preferat pentru a obține monede de Aplicații, și puteți cumpăra produse pentru gratuit mai târziu.Cumpărături fericit, mulțumesc.

2. Transport gratuit in magazinul nostru, așa că sperăm că veți alege un inregistrate logistice care pot fi urmărite și, de obicei, a primit repede.

3. Din cauza impactului de condițiile de fotografiere și de a monitoriza luminozitate/contrast setări și alte dispozitive hardware, proiectul actual și tonul de culoare din imaginea afișată poate fi ușor diferită.

Sku: t1583


  • Scara: 1
  • Avertizare: NO
  • Gen: Unisex
  • Numărul De Model: JKM236
  • Tip: Aeronave
  • Tema: Avioane
  • Origine: China Continentală
  • Material: Lemn
  • Varsta Recomanda: Maternitate, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y

Tag-uri: plastic electric cameră dublă elice planor, plastic model de kit de jucării, plastic fizica jucărie, model kit de constructii.

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți