/wp-upload-408869/images_Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica-1.jpg /Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica_picture-408869/pic_1.jpeg 0 /wp-upload-408869/images_Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica-2.jpg /Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica_picture-408869/pic_2.jpeg 1 /wp-upload-408869/images_Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica-3.jpg /Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica_picture-408869/pic_3.jpeg 2 /wp-upload-408869/images_Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica-4.jpg /Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica_picture-408869/pic_4.jpeg 3 /wp-upload-408869/images_Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica-5.jpg /Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica_picture-408869/pic_5.jpeg 4 /wp-upload-408869/images_Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica-6.jpg /Pliere-usb-scaun-perna-usb-de-încărcare-masina-electrica_picture-408869/pic_6.jpeg 5

Pliere USB Scaun Perna USB de Încărcare Masina Electrica de Camping Călătoresc Încălzire Mat de încălzire a Pernei Scaunului Rabatabil Tampon de Încălziret

Accesorii De Interior
116.29lei 232.58lei

Culoare:
Cantitatea:

Garantat în condiții de siguranță checkout

Puncte:

1. Efort de reglare a Temperaturii: linge pentru a comuta între trei setări de temperatură și experiență de neegalat de confort.Apăsați lung timp de trei secunde pentru a porni și apăsați butonul comutatorului asigură în condiții de siguranță și ușor de control, făcându-l o alegere ideala pentru interior si exterior stabilir

2. Portabile și Convenabil: Acest încălzit perna scaunului este pliabilă și ușor de transportat, cu un design mâner.Este USB alimentat și mașină de spălat, făcându-l ideal pentru călătorii, de afaceri, sau pentru utilizarea acasă.Este, de asemenea, greutate de lumină și compact, astfel încât să puteți stoca oriunde.

3. Rapid și Chiar și Încălzire: Realizarea rapidă și consistentă de căldură cu tampon de încălzire în centrul nostru Portabile de Încălzit Pernei Scaunului.Fabricat din solide Oxford pânză și pluș de cristal catifea, acesta are o zonă de ședere confortabilă experiență.

4. Fără sudură de Încălzire: Ai un confortabil și cald loc oricând, oriunde, cu portabile de încălzit pernă.Este ușor de instalat cu sistem anti-alunecare lipicios curele și pliabil pentru depozitare atunci când nu este în uz.

5. Multi-Scena de Aplicare: Bucurați-vă de căldura și confortul oriunde te duci cu Portabile de Încălzit Pernei Scaunului.Multi-scena aplicație este perfect pentru picnicuri, camping, pescuit, și chiar utilizarea în interior.

Caracteristică:

Rămâne caldă și confortabilă în timpul excursii de pescuit cu nostru pliabil USB scaun perna.Apăsați lung timp de trei secunde pentru a porni pe și bucurați-vă de încălzire a pernei scaunului.Greutate de lumină și de încărcare USB face mai ușor de utilizat oriunde te duci.Perfect pentru orice activitate în aer liber.

Caietul de sarcini:

1. Material produs: scaun Încălzit perna

2. Dimensiune produs: (aprox.)40*40*40cm/15.75*15.75*15.75 cm

3. Material: Cristal de catifea + Oxford pânză + 1cm perla bumbac + 1cm burete + (15*20cm/5.91*7.87 inch) tampoane de încălzire

4. Culoare: Negru

5. Greutate: aproximativ 0.43 kg

Lista De Ambalare:

1 buc*Încălzit pernei scaunului

Note:

1. Util pentru a monitoriza temperatura de culoare, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, unele dintre imaginile de bunuri poate avea o ușoară diferență de culoare, culoarea la fel va fi!

2. Datorită diferitelor manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară diferență de mărime.

Sku: t408869


  • Element De Lungime: 41cm
  • Articol Greutate: 430g
  • Înălțime Element: 5cm
  • Lățime Produs: 41cm
  • Set Bucată: 1
  • Aplicabile Sezon: Patru Sezoane
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Material: Oxford Pânză
  • Tip De Element: Huse De Scaun Si Sprijina

Recenzii ale clienților

Bazat pe 0 Recenzii Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating

Produse conexe

Produsele pot, de asemenea, doriți să vedeți